Nimi voi tarkoittaa voita, joka on varattu tuotteille, joissa ei ole kasviöljyjä ja joissa on tietty maidon rasvapitoisuus - vähintään 82 % (ei enempää kuin 16 % vettä ja 2 % kuivaa rasvatonta maitoa). Se valmistetaan vatkaamalla tuoretta tai käynyttä kermaa tai maitoa, jotta voirasva saadaan erotettua piimästä. Tuote on rikas A-, D- ja K-vitamiineista.
make sweet:
Pehmeät letut muistuttavat kotitekoisia lettuja. Nämä tuotteet voidaan nauttia sellaisenaan tai käyttää erinomaisena pohjana herkullisille jälkiruoille.
Paistettuna pannulla ja täytettynä suklaalla, hillolla tai muulla täytteellä, ja liekitettynä valitsemallasi liköörillä, ne muodostavat erinomaisen jälkiruoan.
make savory:
Paistettuna pannulla puolikkaalla suolatusta voista, tattarileivät ovat todellinen herkku. Ne voidaan täyttää kinkulla, juustolla, munilla nauttiaksesi täydellisestä letusta, ja gourmet-tyyliin purjojuustolla, Saint Jacques -simpukoilla ja pienillä vihanneksilla...
Kierrettyinä valkosipuli-yrttijuustolla ja kinkulla tai lohella, jäähdytettyinä ja sitten leikattuina pieniksi viipaleiksi, ne täydentävät aperitiivisi.
Suunniteltu olevan pannun halkaisijan (noin 27 cm) mukainen.
Pussissa se säilytetään suojakaasussa hapenpoistajalla: tämä hidastaa letun luonnollista hapettumista, kun pussi on suljettu.
Klassinen pistaasipähkinä baklava
Baklavan ensimmäinen versio. Tulet rakastamaan klassista baklavaa, joka on valmistettu vuosisatoja jatkuneella tuotanto- ja leikkausmenetelmällä.
Tahmis, yksi maailman ja Turkin vanhimmista makumerkeistä, on ollut olemassa vuodesta 1635.
Tahmis perustettiin vuonna 1635 Gaziantepissa, joka on Lähi-idän keskus. Koska Gaziantep sijaitsee historiallisella Silkkitiellä, se on aikojen saatossa ollut monien kuninkaiden, matkailijoiden ja kauppiaiden vierailupaikka. Tahmiksen tärkeimpiä makuja ovat kahvi ja baklava.
Bretagne on aina ollut tunnettu lettuistaan, ja olemme ylpeitä voidessamme tarjota aitoja bretonilaisia vehnälettuja. Nämä sopivat täydellisesti mukaan otettavaksi kadulle tai jälkiruoaksi ravintolassa! Suklaakastike, jäätelöpallo, flambeeratut… täytä ne mielesi mukaan!
Valmistettu Bretagnessa erittäin korkeiden laatustandardien mukaan (ylittää HACCP-standardit), varmistamme kylmäketjun ylläpidon lettujemme osalta varastoihisi asti, jotta voimme tarjota parasta laatua optimaalisissa elintarviketurvallisuusolosuhteissa, luotettavalla jäljitettävyysprosessilla.
Valmiiksi paistetut lettumme ovat helppoja lämmittää pakastettuna! Muutama sekunti uunissa tai yksinkertaisesti lettupannulla, ja voit nauttia kevyistä ja pehmeistä letuista kaikessa bretonilaisessa perinteessä!
ref:P14001
Vaahterasiirappi valmistetaan sokerivaahteran puun mehusta.
Maku: hieman karamellinen – makea
Aroma: hieman karamellinen
Väri: meripihkanvärinen
Talven päättyessä puut alkavat kuljettaa kasvi-mehua juuristaan silmuun. Kerätty puunmehu suodatetaan ja puhdistetaan ensin, kunnes se tiivistetään edelleen prosessissa vaahterasiirapiksi.
Tässä prosessissa puunmehun luonnollinen sokeri karamellisoituu ja antaa siirapille sen ainutlaatuisen maun.
Toimitamme vaahterasiirappimme sekä luomu- että tavallisessa laadussa.
Yllätä vieraat herkullisimmilla jälkiruoilla! Opi ammattilaisten salaisuudet keittiössä tässä blogissa. Miten saat aikaan pehmeän, kermavaahdon ja marengin? Salaisuus piilee typpioksidissa. Typpioksidi vaikuttaa paljon kerman makuun, koostumukseen ja säilyvyyteen. Yhdistämällä typpioksidi kermavaahdon siphoniin, voit valmistaa herkullista, kermaista kermavaahtoa vain muutamassa minuutissa.
Olemme listanneet vaiheet alle:
Poista pää kermavaahdon siphonista, kaada sisään tarkka määrä kermaa, joka vastaa kokoa, sekä makeutusta tai tomusokeria maun mukaan, ja kiinnitä pää takaisin.
Etsi N2O-kapselin pidike ja avaa se. Aseta typpioksidikermapuristimen letku kapselin pidikkeeseen ja avaa paineensäätimen venttiili vapauttaaksesi typpioksidikaasun. Täytä kermavaahdon siphon. Ja kiristä kapselin pidike uudelleen.
Erittäin nopea käyttää, nämä kesäkurpitsapihvit vastaavat täydellisesti kuluttajien odotuksia ajansäästön suhteen.
Nämä pihvit on valmistettu oikeista kesäkurpitsaviipaleista ja ohuesta rapeasta taikinasta.
Ihana lämpimänä tai kylmänä alkupalana tai aperitiivina, ne täydentävät erinomaisesti lihojasi, kaloja tai salaatteja.
Pakkaus: 6 x 1 kg = 6 kg
Korkealaatuinen käsintehty hashimme on valmistettu 100 % luomuviljellystä Banana Kush -kukkapölystä. Sen korkea CBD-pitoisuus tarjoaa rauhoittavan ja rentouttavan tunteen, joka viehättää sekä CBD-harrastajia että asiantuntijoita.
CBD-kauppa Nizzassa ja Antibesissa
CBD kuningatar.
Proteiinien saanti hyönteisistä
Yhteistyökumppaneidemme kanssa työskentelemme ohjelman parissa, joka keskittyy proteiinien saantiin hyönteisistä. Kuluttajille hyönteiset ovat vielä vieraita elintarvikkeina. Ennusteidemme mukaan tämä kuitenkin muuttuu seuraavien vuosien aikana.
Myös lainsäädännöllisiä puitteita luodaan hitaasti. Mitä parempi. Sillä hyönteisproteiini on ympäristöystävällinen proteiinin korvike, joka kattaa laajan valikoiman aminohappoja.
Luo herkullista jäätelöä, granitaa, bavaroisia, moussea, smoothieita, jäädesserttejä ja paljon muuta...
Sadonkorjuun jälkeen hedelmämme käsitellään ja pakastetaan välittömästi, jotta niiden maku ja luonnollinen tuoreus säilyvät.
Myyntiyksikkö
Tetra 1 kg (6 pakkausta laatikossa) tai 500 g (12 pakkausta laatikossa)
Joita makuja 1 kg muovirasioissa
Valikoima 11 kg muovibokseissa